Mijn favorieten

Huis kopen

U kunt uw droomhuis niet vinden of u heeft hem al wel gevonden, maar u denkt "hoe nu verder"?

Schakel in beide gevallen mij in als aankoopmakelaar om u verder te begeleiden bij uw aankoop van uw huis. U zult ervan verrast staan wat het u uiteindelijk oplevert in plaats van kost. Voor de aankoop wordt een vast bedrag aan courtage berekend. Transparant, geen verborgen kosten. 

U kunt zelf heel goed bepalen of een bepaalde woning het juiste "gevoel" geeft. Voor de rest sta ik u terzijde. Hoe is de ligging bijvoorbeeld of wat gaat er in de omgeving gebeuren de komende jaren? Is er sprake van achterstallig onderhoud of zijn er bouwkundige problemen waar u rekening mee dient te houden? Is de vraagprijs wel marktconform en koopt u geen kat in de zak? 

Op basis van jarenlange ervaring als makelaar in Assen heb ik een specifieke mening over deze dienst:

  • Een aankoopmakelaar moet affiniteit hebben met het werkgebied van de aankoopmarkt (Assen e.o.).
  • Een aankoopmakelaar moet volledig het zoekgebied van zijn klant kennen. 
  • De aankoopmakelaar moet een netwerk hebben.
  • Een aankoopmakelaar moet snel en effectief te werk gaan.
  • Ik ben dan ook buiten kantooruren bereikbaar om afspraken te maken.
  • Een aankoopmakelaar moet weten waar hij over praat.
  • Een aankoopmakelaar moet zijn klant exclusiviteit kunnen garanderen in het zoekgebied en de prijsklasse.
  • Een aankoopmakelaar moet kunnen onderhandelen. 
  • De meest scherpe prijs, dat is wellicht nog het allerbelangrijkste. Bij mij kunt u aan op een stevige onderhandeling.
  • Ik ga samen met u de woning bekijken. Regel een nader bouwkundig onderzoek indien dit van belang is, ik doe een prijsonderzoek, beoordeel de bestemmingsplannen in de directe omgeving, beoordeel het koopcontract, doe samen met u de laatste inspectie vóór u uw handtekening bij de notaris zet (welke op beste prijs/kwaliteitverhouding samen met u word uitgezocht) en ik verzorg de volledige verdere afhandeling via de gekozen notaris. Echter ook ná de overdracht van de sleutel kunt u rekenen op mij!

"U moet een huis kopen omdat het een fijn huis is, op de gewenste plek en met het juiste "gevoel". Ik moet ervoor zorgen dat u kunt kopen voor de laagste prijs, dat u weet in welke bouwkundige- en onderhoudsstaat de woning zich bevind en met welk kostenplaatje u uiteindelijk rekening moet houden om de woning verder naar uw zin te maken. Zodat u straks van uw droomhuis kunt genieten zoals u dat in beginsel ook voor ogen had."

Wilt u een huis kopen in Assen? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.